HAIR ELIXIR MINDENKINEK VALÓ!

 

Mi a hair Elixír?

A Hair Elixír egy HAJ SZÉRUM (NEM EGY SAMPON!), amely azért lett létrehozva, hogy megszabaduljanak a fehér vagy ősz hajszálaktól.
A Hair Elixír nem tartalmaz festék pigmenteket vagy színező anyagokat. A fejbőr szintjén található Keratinnal és a Melaninnal kombinálva, elősegíti a hajszál természetes színének az újratermelési reakcióját, lehetővé téve, hogy visszakapja természetes színét.

A Hair Elixír az Ön haj színétől függetlenül működik. Ha a természetes haj szőke, akkor szőkévé fog válni. Ha barna, akkor barnává fog válni. Ha vörös, akkor vörössé fog válni … stb.
Következésképp, a Hair Elixír az összes hajtípusra és hajszínre hatással van.

A Hair Elixír Előnyei és Hatásai

Az Ügyfeleink többsége a Hair Elixírt azért használja, hogy visszanyerjék a hajuk természetes színét, de az ügyfeleink egy része, a többi előny miatt használja, amely egyszerre jön a termék használatával. Ezek az előnyök a következőek:
Visszaadja a haj természetes színét
Segíti a hajat, hogy a természetes színében növekedjen.
Megállítja a Hajhullást Segíti a hajat, hogy regenerálódjon és, hogy gyorsabban és sűrűbben növekedjen.
Megvastagítja a hajszálat, nagyobb volument adva.
Megelőzi a korpásódást és segít a bőrgyulladás visszaszorításában.

Szabályozza a Sebum elválasztást és hidratálja a fejbőrt.
Visszaadja a hajszálak ragyogását, amely segít a szín megerősítésében.

Ki használhatja a Hair Elixír-t?

A Hair Elixír-t minden 18 év feletti személy használhatja.
Használhatják úgy a nők, mint a férfiak.
Használhatják a terhes nők vagy a szoptatási időszakban is.
A Hair Elixir nincs hatással a injekciós vagy a szájon keresztüli kezelésekre, tehát akkor is használhatja, amikor kezelés alatt van.

Miért használja a Hair Elixírt?

Ajánljuk, hogy használja a Hair Elixír-t, mivel egy teljes változást fog hozni az Ön életébe.  Ennek a kezelésnek a hatásai annyira láthatóak, hogy külsejét teljesen jóra fogja változtatni.
Ki nem szeretné, hogy jobban nézzen ki? Minél jobban néz ki, annál magabiztosabb személlyé válik, ami a sikert úgy vonzza, mint egy mágnes.

Elég ha egy fényképet készít Önről mielőtt neki fog használni a Hair Elixír-t és egy javulást fog észrevenni az Ön személyiségében.
Mégis, miélrt a Hair Elixír-t használja és ne más termékeket?

Van Önnek néhány válaszunk és magyarázatunk.
Legelső sorban a Hair Elixír az egyedüli termék, amely a hajnak és a koponyának ilyen sok javulást hoz.
Mint alternatíva, szüksége lenne, hogy 5-6 különböző terméket használjon, ami sok időveszteséghez vezetne és több pénzbe kerülne.
Mi több, ugyanabban az időben több termék használata, megsemmisítené egyes termékek hatását, vagy akár kellemetlen mellékhatásokat okozhat.

De ha nem érdekelné a többi előny? Csak ha az érdekelné, hogy szabaduljon meg a fehér hajtól?
Ebben az esteben két alternatíva létezik, de egyik kellemetlenebb, mint a másik:

1) Az első alternatíva az, hogy egy a Hair Elixír-hez hasonló, de olcsóbb termékeket használnak, amelyek nem ajánlanak jó eredményt vagy ólmot tartalmaznak, veszélyeztetve ezzel szervezetük egészségét.
Még egy olyan termék, mint a Hair Elixír nem létezik, mivel a termék más által való gyártása tilos és nem is kaphatnak rá gyártási engedélyt.

2) A második alternatíva, nevezetesen a hajfestés, még kellemetlenebb.
A haj festése nagyon rosszul mutat a férfiak esetében és legtöbb alkalommal, a festést követő legkevesebb két hét után már nem érezheti magát nyugodtnak.

A hölgyek esetében normális, hogy festik a hajukat és adhat kellemes megjelenést is, de az oxidáló szerek miatt a haj erősen roncsolódik egyik-másik festéktől, szárazzá válik, töredezik és nagyon kellemetlen érzetet ad tapintásra és esztétikailag is.   
Hogyha festik is a hajukat, úgy a hölgyeknél, mint az uraknál, maximum két hét után a haj elkezd nőni és a fehér hajszálak ismét láthatóvá válnak, ekkor választhatnak, hogy újból megfestik a hajukat, vagy hagyják úgy félig megfestve, félig pedig fehéren lenőve. Bármelyik variáció meglehetősen kellemetlen.

Egy év leforgása alatt több pénzt költenek festésre, mint a Hair Elixir-re, rengeteg ruhát is kidobnak, amelyek foltosak lettek festés közben, és nagyon sok időt is veszítenek a festéssel és az általa okozott stresszes, frusztrált pillanatokkal.
A Hair Elixír nem okoz semmilyen kellemetlenséget! Csak előnyökkel jár és alkalmazása is maximum 5 percet vesz igénybe.

 

Hogyan kell használni Hair Elixír-t?

 • A Hair Elixír-t két szakaszban kell használni.
 • Az első szakasz a kezelési periodust foglalja magába.
 • A második szakasz a fenntartási periodus.

Hogyan alkalmazzuk?

Hajápoló szérum lévén, a Hair Elixír nagyon egyszerűen és kényelmesen alkalmazható.
A Hair Elixír használata után, legkevesebb 4 óráig NEM kell fürdenie.
A Hair Elixir használata elött lehet fürödni.

Használat elött alaposan rázza fel a fiolát, 30-60 másodpercig, hogy a benne levő hatóanyagok biztosan homogének legyenek.
Nyomja meg a kupakot és azonnal öntse a terméket a hajhagymákra, elegendő mennyiséget, hogy az egész fejbőrön egyenletesen eloszlathassa.

Masszírozza 1-3 percen keresztül a fejbőrét, annak érdekében, hogy a termék egyenletesen szétterjedjen a fejbőr teljes területén és beivódjon a fejbőrbe.
Bizonyosodjon meg arról, hogy a haj nedves a gyökereknél. Ha túl keveset önt a termékből, akkor annak hatásai csökkennek.
A termék használatát követően győződjön meg róla, hogy alaposan megmosta a kezeit szappannal (vagy használhat sebészeti kesztyűt is).

Hagyja a haját természetes módon megszáradni, vagy minimum 10 perccel használat után egy, a LEGKISEBB FOKOZATON MÜKÖDÖ hajszárítóval is megszáríthatja.
FIGYELEM! Az instrukciók elolvasása után kérjük, vizsgálja meg az „AJÁNLÁSOK” és „FIGYELMEZTETÉSEK” szakaszokat is.

Mikor alkalmazzuk?

1) Kezelési periódus alatt szükséges, hogy a Hair Elixír-ből többet és gyakrabban használjon, addig, amíg a szervezete nem állítja helyre azoknak az enzimeknek az arányát, amelyek az egészséges haj fenntartásáért felelősek.
Javasoljuk, hogy a gyorsabb eredmény elérése érdekében, naponta 1-2 alkalommal használja a Hair Elixír-t, vagy akár 3 alkalommal is, amennyiben erre lehetősége van.

Minél gyakrabban és helyesebben használja a terméket, annál gyorsabban jár le a kezelési periódus.
Általában a kezelési periodus 4-6 hetet vesz igénybe. Ez a periódus becslés, hiszen minden személynél különböző.

Vannak személyek, akiknek a kezelési periódus 2 hétig tart, de vannak olyan személyek is, akiknek 8-10 hétig tartó kezelés szükséges, ez annak a ténynek köszönhető, hogy a gyengébb hajnak hosszabb ideig tartó kezelésre van szüksége.
A kezelés akkor fejeződik be teljesen, amikor a haj visszanyerte színének teljességét és ekkor lehet elkezdeni a fenntartási periódust.

2) A fenntartási periódusban általában elégséges, ha a Hair Elixír-t 2-3 alkalommal használja hetente, 4-5 hónapon keresztül.
Amennyiben ez alatt az idő alatt a haj megőrzi természetes színét, elkezdheti fokozatosan csökkenteni a szérum használatának gyakoriságát, heti 2-3 alkalomról heti 1-2 alkalomra, vagy akár 10 naponta 1 alkalomra is. Ez személyenként változó.

Ha a haj ismét fehéredni kezd, az enzimmenyiség stabilizálásának érdekében növelnie kell a használat gyakoriságát.
Az idők során ajánlott a termékhasználat gyakoriságának akár többszöri változtatása, egészen addig, amíg nem stabilizálódik heti egy, vagy akár kétheti egy alkalomra.

A kliensek többsége 2 év alatt éri el, hogy a használat gyakorisága 2-3 heti egy alkalomban stabilizálódjon.
Vannak olyan személyek, akiknek egy időszakos, megfelelő használat után már nincs szükségük a Hair Elixír-re, mert szervezetük automatikusan szabályozza és előállítja a szükséges enzimeket.

A legtöbb esetben azonban továbbra is fennállnak azok az okok, amelyek miatt a szervezet már nem termeli a szükséges enzimeket. Ez szükségessé teszi a Hair Elixír termék használatának folytatását, de nagyon ritka felhasználási gyakorisággal, melynek elérése esetén sem a termék alkalmazása, sem a költségek nem jelentenek akadályt.

 

Ajánlások

 • Alaposan rázza fel a terméket minden használat elött. A Hair Elixír egy bifázisos termék, és alapos keverésre van szüksége a homogenizálódás érdekében.
 • Ne helyezze át a terméket másik tartályba.
 • Ne használjon permetező eszközt! Az aktív hatóanyag nem terjed szét megfelelően permetező eszközzel!
 • A kezelés során ne használjon mélytisztító sampont. Korpásodás elleni Samponok, Hajhullás elleni Samponok, Mentolos Sampon, Dermatitisz Sampon.
 • Az ilyen típusú samponok nagyon erősek és kitisztítják a hajban és a fejbőrben található összes tápanyagot, így akár 80% -kal is csökkenthetik a Hair Elixír hatását.

Alternatív megoldásként a semleges samponok használatát ajánljunk, vagy Festett hajra való Sampont, esetleg Baba Sampont.
A termék használata után alaposan mossa meg a kezét szappannal, vagy használjon sebészeti kesztyűt.

 • A körmök alatt és a kutikulákon aktív keratin található, amely a Hair Elixír-rel érintkezve ugyanolyan hatást gyakorol, mint a hajszálakra, pontosabban elszíneződést fog eredményezni.

Ha nem mosta meg jól a kezeit, néhány óra múlva észreveheti, hogy a körmei feketedni kezdenek.
Ha már elérte ezt a stádiumot, akkor sem kell pánikba esnie, csak következő alkalommal óvatosabbnak kell lennie, körmeinek színe néhány nap múlva helyreáll.
A termék alkalmazása során, különösen az elején, amíg használatában nem szerez tapasztalatot, fennáll annak az esélye, hogy a termék lefolyik a homlokán vagy a nyakán.

 • Meg kell bizonyosodnia arról, hogy a kezelés alkalmazása után, azokat a részeket, ahová a hatóanyag lefolyt, alaposan, szappannal megmosta, ellenkező esetben a bőr alatti szőrszálak elszíneződhetnek, amely fekete pontok megjelenését eredményezi a kezelést követő néhány napon belül.

Amennyiben a fekete pontok már megjelentek, néhány napon belül el is fognak tűnni, ha azokat a zónákat nem érinti újból a Hair Elixír-rel.
Abban az esetben, ha a haja meg van festve, lehetséges, hogy a Hair Elixir üvegében levő parfüm, vagy alkohol reaktiválja ezt a festéket és így az színt hagy a párnán.
Ezekben az esetekben azt ajánljuk, hogy a Hair Elixír-t csak természetes hajra vigye fel és győződjön meg róla, hogy a haja száraz, mielőtt a fejét a párnára helyezné.

 • Bizonyos esetekben normális, hogyha a haj megközelítőleg teljesen visszanyeri a színét, kivéve egyes kis tincseken (általában a homloknál, vagy a barkóknál) amelyek elkezdték ugyan visszanyerni a színüket, de nem teljességükben.

Ha ilyen helyzetbe kerül, az azt jelenti, hogy ezek a hajszálak gyengébbek és teljes kezelésük több ideig tart.

 • A haj fokozatosan nyeri vissza színét. A fehér hajszálak világos szőkévé, majd sötét szőkévé válnak, viszont amennyiben az ön haja barna, vagy sötétebb szatén, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy először könnyed vöröses színűvé válik, majd azután éri el a természetes színét.

Normális tehát, ha a haj a kezelés első 3-4 hetében más színű.

 

Figyelmeztetések 

 • Ne cserélje ki a termék hatóanyagának tárolóját.
 • Ne próbáljon meg permetezöt használni, mert az aktív hatóanyag nem halad át rajta.
 • Ne használjon mélytisztító sampont, mint amilyenek például a korpásodás elleni, a hajhullás elleni, a mentolos, vagy a dermatitisz samponok.
 • Szükséges megbizonyosodniuk arról, hogy a termék használata után minden olyan zónát jól megmostak, amelyekkel a termék kapcsolatba került, máskülönben lehetséges, hogy a bőrünkön lévő kis szőrszálak elszíneződnek.
 • Abban az esetben, ha a haja meg van festve, lehetséges, hogy a Hair Elixir üvegében levő parfüm, vagy alkohol reaktiválja ezt a festéket és így az színt hagy a párnán.
 • A termék használata után hagyja a haját a szabad levegőn megszáradni, vagy várjon legkevesebb 10 percet, mielőtt hajszárítót használ, a legkisebb fokozaton.

A sütik segítségével a legjobb online élményt kínáljuk Önnek. Elfogadásával elfogadja a sütik használatát a sütikre vonatkozó irányelveink alapján.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

Bármely weboldal meglátogatásakor az információkat tárolhat vagy lekérhet az Ön böngészőjéből, különösen sütik formájában. Itt ellenőrizheti személyes sütik szolgáltatásait.

Estas cookies son necesarias para el funcionamiento de la pagina web y para que no se puedan apagar nuestros sistemas.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services